Nieuwe website online

Nieuwe website online

Nieuwe website online

StukadoorStukadoors Hanssen heeft vandaag heuglijk nieuws te vermelden. De nieuwe website is online. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we naast www.hanssen-pleisterwerken.be ook nog deze website ontwikkelt. Hanssen-pleisterwerken.be zal, net zoals deze nieuwe website, binnenkort ook in een fris kleedje worden geplaatst. We zijn dan ook zeer trots op het resultaat. De lay-out en het webdesign van de nieuwe website is fris en overzichtelijk met extra aandacht voor de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Wat biedt deze nieuwe website zoals?

  • Op de Home vindt u een overzicht van alle subpagina’s van de website: de Diensten, de Realisaties, de Contactpagina en de Offerte aanvraagpagina. Er is tevens extra aandacht besteed aan de functionaliteit van het webdesign.
  • De pagina Diensten geeft een illustratie van waar we uitstekend zijn. Zo kan u de stukadoors van Hanssen inschakelen voor pleisterwerken, bezettingswerken, bepleistering, plafonneerwerken en gyprocwerken.
  • Bent u snel op zoek naar onze contactgegevens? Dan surft u snel de Contactpagina.
  • Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan begeeft u zich naar Offerte Aanvraagpagina.

Wij hopen dat u even tevreden bent over het bekomen resultaat als we zelf zijn. Wij kijken er alvast naar uit om uw offerte aanvraag te behandelen en op te volgen.

Tot snel voor alweer een tevreden klant!

Het Stukadoors Hanssen-team!


Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Leave a Comment