Kwaliteit nodig? Enkel hoge kwaliteit bij Stukadoor Hanssen

Kwaliteit nodig? Enkel hoge kwaliteit bij Stukadoor Hanssen

Kwaliteit nodig? Enkel hoge kwaliteit bij Stukadoor Hanssen!

Pleisterwerken Stukadoor Hanssen

Kwaliteit nodig

Diepenbeek (Limburg) – Praktisch overal in de woning komt stucwerk voor. Het stucwerk functioneert vaak als een basislaag voor de verdere afwerking nadien, met name voor behangen of verven, maar het kan eveneens zelfs een decoratieve functie hebben. Een muur voorzien van bepleistering is een praktijk die sommige mensen eerst zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opfrissen of renoveren. Dit vaak vanuit de overtuiging dat je dan veel geld op voorhand lijkt te besparen, maar wat nou als je het niet goed doet? Neem alle twijfels weg en laat stukadoor Jean-Marie Hanssen en zijn team van 18 stukadoors het werk doen voor je doen.

Zaakvoerder en stukadoor van beroep Jean-Marie Hanssen en zijn team van 18 stukadoors hebben allen minimum 8 jaar ervaring in het bepleisteren van muren en plafonds en werken steeds met de beste materialen en modernste technieken voor wand- en plafondbepleistering.

Werkwijze

U kan Stukadoorsbedrijf Hanssen inschakelen voor raap-, schuur- en pleisterwerk, sierpleisters, lijsten, ornamenten en decoratieve sierelemeneten. Jean-Marie Hanssen en zijn team zijn professionele stukadoors en ze zorgen ervoor dat het werk altijd wordt afgerond en dat elke voorafgemaakte afspraak steeds wordt nagekomen.

Advies

Gaat u nieuw bouwen of renoveren en heeft u veel pleisterwerk voor de boeg? Neem dan contact op met Stukadoors-Hanssen.be Samen met Stukadoorsbedrijf Hanssen worden jouw wensen en ideeën besproken, net zoals de opdracht. De start- en leveringsdatum worden vastgelegd en ook de uiteindelijke prijs wordt besproken. Hiernaast adviseert deze stukadoor jou graag over materiaal- en kleurgebruik. Heb je een opdracht in het vooruitzicht en wens je kwalitiet? Bel dan direct even op! Het is namelijk perfect mogelijk om deze opdrachten te verrichten.

Wenst u meer info of een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de stukadoorswerken in uw woning of appartement? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Contacteer Stukadoor Hanssen op +32 (0) 475/62.53.12 of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wij zorgen voor de beste dienstverlening en zijn steeds op weg naar alweer een tevreden klant

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Leave a Comment