Diensten

Pleisterwerken

De pleisterwerken en het pleisterwerk van muren en plafonds worden uitgevoerd zoals het moet, waterpas en haaks. Kwaliteit van afwerking en veel ervaring met grote projecten daar zijn we sterk in. Pleisterwerken voor de boeg? 

Bezettingswerken

Als bezetter hebben veel van onze bezetters tussen 8 en 15 jaar ervaring met bezettingswerken. Wij voeren dan ook alle werken, groot of klein, vlekkeloos uit. Bezettingswerken voor de boeg?

Bepleistering

U kan onze stukadoors inschakelen voor de bepleistering van buitenmuren, binnenmuren en plafonds. Voor een optimale aanbrenging en verwerking rekent u op Stukadoors-hanssen.be. Bepleistering voor de boeg?

Plafonneerwerken

Onze stukadoors of plafonneerders voeren alle plafonneerwerken uit met de grootste precisie en aandacht voor detail. We laten echt niets aan het toeval over. Plafonneerwerken voor de boeg?

Bepleisteren

Het bepleisteren van muren of plafonds is een dagelijkse bezigheid voor onze 18 stukadoors. Met tussen 8 en 15 jaar ervaring kan u rekenen op de beste dienstverlening op vlak van pleisteren. Meer weten?

Gyprocwerken

Stukadoors-hanssen.be is eveneens het aanspreekpunt indien u naast stukadoorswerken ook gyprocwerken voor de boeg heeft. Meer weten over onze expertise in gyprocwerken?